Gemotiveerde ondernemers klaar voor Run To Walk Again

Happy2C, een team gemotiveerde lopers uit Turnhout en omstreken, is in volle voorbereiding voor de Run To Walk Again-estafetteloop. Samen zullen ze op 23 en 24 september maar liefst 300 kilometer – of 7 marathons – lopen en handbiken voor het goede doel. “Naast onze sportieve bijdrage leveren we met ons kantoor HB Accountants ook een professionele bijdrage”, zegt Happy2C-medebezieler en zaakvoerder Bart Huybrechts. “We zijn dan ook bijzonder trots dat To Walk Again ons heeft aangezocht als structureel partner.” Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again vindt het van haar kant super dat HB Accountants ook op die manier de organisatie nog eens extra ondersteunt, “naast het groot engagement dat we nu al mogen ervaren van Bart en zijn team”.

De Run To Walk Again wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en vindt plaats in en rond het Sporta-centrum in Tongerlo (Westerlo). En ook de enthousiaste lopers van Happy2C zijn niet aan hun proefstuk toe. “Vier jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact met de organisatie en we waren meteen enthousiast”, vertelt Bart. “Sindsdien slagen we erin elk jaar een team en sponsors te verzamelen. Vorig jaar haalden we meer dan 7.000 euro op. Deze editie willen we nog beter doen!”

To Walk Again tracht mensen met een fysieke beperking opnieuw te activeren en te laten participeren in onze samenleving. “Het is gewoonweg fantastisch wat het team van Marc Herremans verwezenlijkt. Onlangs nog, bijvoorbeeld, werd in Herentals de eerste steen gelegd van het To Walk Again Postrevalidatiecentrum. Mensen met een fysieke beperking zullen er onder intensieve begeleiding kunnen timmeren aan de weg. Voor zo’n nobel doel lopen we graag de ziel uit ons lijf.”

HB Accountants structureel partner To Walk Again

Maar Bart, die samen met zijn echtgenote Tinne Van Gool zaakvoerder is van HB Accountants in Turnhout, wilde graag nog iets extra doen voor To Walk Again. “Toen de organisatie ons vroeg of we onze diensten als financieel en fiscaal experts wilden aanbieden, hebben we geen seconde getwijfeld. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat HB Accountants sinds kort structureel partner is van To Walk Again. We volgen de financiën op de voet en verlenen fiscaal advies zodat de ontvangen sponsor- en andere inkomsten ten voordele van de vzw optimaal benut worden.”
“Wij kunnen ons namens To Walk Again geen betrouwbaardere partner voorstellen dan Bart en zijn team! Het engagement is oneindig groot en de diensten zijn kwalitatief zeer correct!” aldus Marc Herremans! “Bovendien tonen deze mensen dat ze naast zakenmensen ook nog een groot en warm hart hebben!”

Handbiker Christophe Van Looy

Dit jaar wordt Happy2C voor de tweede keer bijgestaan door handbiker Christophe Van Looy uit Olen. Hij had tien jaar geleden een motorcrossongeval en zit sindsdien in een rolstoel. “Het is ronduit inspirerend om te zien hoe gemotiveerd hij is om dit te doen”, vertelt Bart. “Hij geeft ons ook de kracht om door te zetten tijdens de wedstrijd.”

Enthousiaste ondernemers gezocht

Happy2C speelt momenteel met het plan om zich met een tweede team sportievelingen in te schrijven voor de Run To Walk Again. Daarvoor zijn ze op zoek naar enthousiaste ondernemers die zowel op het sportieve als het financiële vlak een bijdrage willen leveren.

Interesse?

Surf naar www.happy2c.be voor alle informatie.